Romige kaassoep

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In (soep)pan boter laten smelten. Bloem erbij doen en ca. 1 minuut zachtjes bakken. Wijn toevoegen en al roerend verhitten tot gladde saus ontstaat. Bouillontabletten erboven verkruimelen en 0,5 liter water toevoegen. Soep aan de kook brengen. Kaas in soep laten smelten en room erdoor roeren. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Soep serveren in kommen met ringetjes bosui. Lekker met soepstengels.

Romige kaassoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitserse kaassoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept