Lauwwarme salade van sperziebonen met spek-citroendressing

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de puntjes van de sperziebonen en kook de bonen in ruim water met zout in ca. 10 min. beetgaar. Giet de bonen af in een vergiet en spoel ze na met koud water.
  • 2 Strooi de spekjes in de pan van de bonen en bak ze op laag vuur uit. Rasp de gele schil dun van de citroen en pers de vrucht uit.
  • 3 Schep de bonen en geraspte citroenschil door het uitgebakken spek en laat alles warm worden. Breng de groente op smaak met citroensap en chilipeper. Lekker bij o.a. gebakken vis en (vegetarische) schnitzels.

Lauwwarme salade van sperziebonen met spek-citroendressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
In ham gewikkelde courgettestaafjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met dille-citroendressing
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept