1 Verhit de grillpan. Bestrijk de biefstuk dun met 1 el van de olie en gril de biefstuk 3-4 min. per kant, de binnenkant mag rosé blijven. Laat het vlees 5 min. rusten en snijd het daarna in repen.
2 Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in stukjes.
3 Klop in een kom het sap, de rasp, vissaus, sojasaus, suiker, de helft van de rode peper en de rest van de olie tot een dressing. Schep de dressing om met de biefstuk.
4 Schil de mango's, snijd het vruchtvlees er in dunne plakken af en snijd het in blokjes. Snijd de koriander en munt fijn. Schep de mango om met de sla, koriander, muntblaadjes en de biefstuk. Bestrooi met de rest van de rode peper.