Mosterdblad met witlof, aardbeien en spekjes

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de spekreepjes in een koekenpan zachtjes bruin en knapperig. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Haal de blaadjes witlof los en snijd ze in grove stukken. Was de aardbeien, halveer ze en verwijder de kroontjes. Klop in een schaal een dressing van de azijn, olijfolie en mosterd. Roer er eventueel wat van het spekvet door en breng de dressing op smaak met zout en peper. Schep de slamelange, witlof, aardbeien en spekreepjes luchtig door de dressing. Lekker bij geroosterd vlees.

Mosterdblad met witlof, aardbeien en spekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige oosterse noedelsalade
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept