Groene groente met zongedroogde tomaat en knapperige panchetta

4
25 min -
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In droge koekenpan reepjes 'panchetta con pesto' of spekjes in ca. 5 minuten knapperig bakken. Knoflook pellen en fijnhakken. Vlees uit pan nemen. In bakvet groene groenten met knoflook in ca. 15 minuten beetgaar smoren. Gedroogde tomaat in stukjes snijden. Tomaat en olijven door groente scheppen. Panchetta of spekjes erover strooien. Serveren met wildgerechten.

Groene groente met zongedroogde tomaat en knapperige panchetta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade Met Panchetta Chips En Kwarteleieren
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes Met Mascarpone
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Overheerlijke ovenschotel met konijn en bier
0 min
Bekijk recept
Zuurkoolsoep
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept