Groene-peperroomsaus

6
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een steelpan en fruit de sjalot 2 min. op laag vuur. Voeg de cognac en fond toe en breng alles aan de kook. Laat het vocht op matig hoog vuur inkoken tot 1/
  • 4 Roer de slagroom door het vocht en kook alles in tot een lichtgebonden saus. Breng de saus op smaak met peper en zout. Laat de saus afkoelen en bewaar hem tot gebruik in de koelkast. Roer de groene peperkorrels door de saus en verwarm de saus in een steelpan. Of schenk de saus in de pan waarin het vlees is gebakken en verwarm de saus al roerend, zodat ook de smaak van het vlees in de saus wordt opgenomen. Lekker bij (herten)biefstuk.

Groene-peperroomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Roastbeef met peperkorst en peperroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met pepersaus en witlofsla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperroomsaus
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept