Tomaten-spekjessaus

8
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een ruime pan en fruit de uien op middelhoog vuur 4 min. Zet het vuur hoog en bak de spekreepjes nog 3 min. mee. Voeg de rozemarijn en de tomaten toe. Druk ze stuk met een lepel en schenk 200 ml water in de pan. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 5 min. koken.
  • 2 Breng de saus op smaak met peper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Tomaten-spekjessaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziepasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pangasiusfilet in tomaten-spekjessaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met boontjes, spekjessaus en ei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spekjessaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept