Souvlaki van varkenshaas

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn, de ui in dunne ringen en het vlees in stukjes. Maak een marinade van ⅔ van de olie, knoflook, paprikapoeder en oregano. Meng door de varkenshaas, dek af en laat minstens 1 uur in de koelkast marineren.
  • 2 Neem uit de koelkast en bestrooi met peper en zout. Bak het vlees met de ui en de rest van de olie op de grillplaat van het gourmetstel of in een pannetje in 5 min. gaar. Keer regelmatig om.

Souvlaki van varkenshaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbrochettes (Souvlaki arni)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissouvlaki, frites & koolsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Souvlaki (vleesspiesjes)
20-30 min -
Bekijk recept
Souvlaki (vleesspiesjes)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept