Hemel en aarde

4
30 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen en wassen. Appels schillen en klokhuizen verwijderen. Aardappels en appels in vieren snijden. In pan met water en wat zout aardappels in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen in andere pan appels met klein laagje water en kaneelstokje in 10 à 15 minuten tot grove moes koken. In droge koekenpan spekjes knapperig bakken. Spekjes uit pan nemen en op keukenpapier laten uitlekken. Suiker door appelmoes mengen. Aardappels afgieten en met stamper grof pureren. Appelmoes door aardappelpuree mengen en spekjes erover verdelen.

Hemel en aarde is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoete groentetuin
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pachamanca uit de Andes in Peru
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken
20 min Snack
Bekijk recept

Hemel en aarde
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hemel op aarde
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hemel En Aarde
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocolade Hemel
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept