Ingepakte maiskolf

4
35 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week 8 houten vorkjes of cocktailprikkers in heet water. Snijd de onderkanten van 4 maiskolven en verwijder de schutbladeren en draden. Kook de maiskolven 15 minuten in een pan met ruim kokend water. Laat uitlekken en wat afkoelen in een vergiet. Bestrijk de kolven rondom met 8 el tacosaus en wikkel rond elke kolf 2 plakjes ontbijtspek, steek het vast met de vorkjes. Rooster de kolven 5 minuten op de barbecue.

Ingepakte maiskolf is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Maiskolf met zelfgemaakte kruidenboter en kaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Regenboogsalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van geroosterde mais & garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kumpir alla Mounir
2 uur-
Bekijk recept

Bedelaarskip
2 uur-
Bekijk recept
Croissant-eibroodjes met ham
40 min-
Bekijk recept
Worstjes in bladerdeeg met gebakken kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ingepakte lamsmedaillons met venkel-sinaasappelsalade
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept