Linzen met parmaham en rode peper

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Olie in pan verhitten en hierin parmaham, knoflook en rode peper 2 min. fruiten. Linzen, gember, kerriepoeder en naar smaak zout toevoegen. Linzen 15 min. op laag vuur stoven. Crème fraîche erdoor roeren. Linzen voor serveren bestrooien met sjalotten en peterselie. Lekker bij eendenborstfilet.

Linzen met parmaham en rode peper is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept