Zoete aardappels met kikkererwten

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in 20 min. bijna gaar. Giet de aardappelen af en laat ze iets afkoelen. Bak de spek in een braadpan in 5 min. krokant uit. Voeg de pijnboompitten toe aan de spek en bak al omscheppend goudbruin.
  • 2 Snijd de aardappelen in plakken. Neem de spek en pijnboompitten uit de pan. Bak de aardappelen en kikkererwten 3 min. in de olie. Schep af en toe om. Breng op smaak met zout en peper. Hak de peterselie fijn. Snijd de rucola grof. Neem de pan van het vuur en schep de peterselie en rucola erdoor. Strooi er de spekjes en pijnboompitten over.

Zoete aardappels met kikkererwten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept