Broccoli met 4 toppings

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor volwassenen en kinderen: Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Laat afkoelen op een bord.
  • 2 Verhit 2 el olie in dezelfde koekenpan en bak de spekjes in 7 min. op niet te hoog vuur knapperig. Schep regelmatig om.
  • 3 Snijd ondertussen de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes. Meng deze in een kom met de rest van de olie en peper en zout naar smaak. Bak ze in een koekenpan op laag vuur al omscheppend in 8 min. goudbruin en knapperig. Laat afkoelen en meng de bieslook erdoor. Snijd de kaas in blokjes.
  • 4 Kook de broccoli in water met zout in 4 min. beetgaar. Serveer met de pijnboompitten, de spekjes, de croutons en de kaasblokjes in aparte bakjes.

Broccoli met 4 toppings is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Soepstengels met toppings
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppotjes met andijvie & toppings
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschette met 3 toppings
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensalade met 3 kaastoppings
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept