Andijviesalade

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer in de keukenmachine of met de staafmixer de helft van de ansjovis met aanhangende olie, 2 el kappertjes, 2 el citroensap, de knoflook en olie tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout en eventueel extra citroensap.
  • 2 Doe de andijvie in een schaal en meng de dressing erdoor. Bestrooi met de rest van de kappertjes en de olijven. Snijd de rest van de ansjovis in stukjes en verdeel over de salade. Schaaf de kaas erover. Lekker bij de pipe rigate all'amatriciana en de filetlapjes met witte wijn (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Andijviesalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla's met courgette en ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met zomergroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla's met courgette en ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met zomergroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept