Zalmslaatje

6
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en snijd de aardappelen in blokjes van 1 cm. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Laat de zalm uitlekken, haal de zalm los met een vork en verwijder eventueel vel en graten. Snipper de ui en snijd de augurk in dunne plakjes. Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes.
  • 2 Voeg de zalm samen met de augurken, paprika, ui en de zilveruitjes toe aan de aardappelblokjes en meng goed. Meng de mayonaise, crème fraîche, ketchup en de mosterd. Breng op smaak met peper.
  • 3 Schep door de zalmsalade. Snijd de peterselie fijn. Schep met een ijsbolletjestang 1 bol salade op elk bord, strooi er paprikapoeder over en garneer met peterselie.

Zalmslaatje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmslaatje Met Maispannenkoeken
0-10 min -
Bekijk recept
Zalmslaatje met Parmezaankoekje
0 min
Bekijk recept

Zalmslaatje Met Maispannenkoeken
0-10 min -
Bekijk recept
Zalmslaatje met Parmezaankoekje
0 min
Bekijk recept