Mihoensalade met ananas en paprika

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de mihoen in stukken en week de noedels volgens de gebruiksaanwijzing in kokend water. Halveer intussen de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Schil de komkommer en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de ananasstukjes fijner. Meng in een slakom het citroensap met de vissaus, suiker, rode peper en ui. Doe de mihoen over in een vergiet en spoel ze af met koud water. Meng de mihoen met de blokjes paprika, komkommer en ananas door de dressing. Bewaar de salade eventueel afgedekt in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen intrekken. Strooi vlak voor het serveren de cashewnoten erover.

Mihoensalade met ananas en paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fruitige mihoensalade in romainsla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensalade met mango en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept