Aardappelsalade met paling

6
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappels en snijd ze in blokjes van 2 cm. Kook de aardappelblokjes in een pan met kokend water met wat zout in 5-10 minuten beetgaar. Snijd de puntjes van de peultjes, halveer ze en kook ze in ruim water in 3-4 minuten beetgaar. Boen de citroen schoon en rasp de helft van de gele schil eraf. Pers de citroen uit. Snijd de paling schuin in stukken van circa 3 cm. Klop in een schaal het citroensap met de citroenschil, yogonaise, mosterd en zout en peper naar smaak tot een dressing. Laat de aardappelblokjes en peultjes in een vergiet uitlekken en schep ze dan warm met de komkommer door de dressing. Schep ook de Amsterdamse uitjes en driekwart van de bieslook erdoor. Verdeel de stukken paling over de salade en strooi de rest van de bieslook erover.

Aardappelsalade met paling is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept