Bimi met ansjovisolie

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan met weinig water bimi in ca. 4 minuten beetgaar koken. Afgieten en op platte schaal leggen. Ansjovisfilets fijnsnijden. In kommetje ansjovis met olie en citroenrasp tot dressing kloppen. Pepertje erboven verkruimelen. Dressing over bimi sprenkelen. Serveren met gegrild vlees.

Bimi met ansjovisolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Penne met mediterrane groentemix en ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept spaghetti met tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met gegrilde groenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-tarlyschotel met ansjovis en rozemarijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quiche met chorizo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept