Zelfgemaakte pindasaus

8
20 min -
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en fruit de ui en de knoflook. Verkruimel de trassie en strooi die met de gemberpoeder over het uimengsel. Roer de pindakaas door de gefruite ui en schenk er scheut voor scheut de kokosmelk en 150 ml water bij. Breng de saus zachtjes aan de kook, maak op smaak met ketjap en peper. Direct serveren.

Zelfgemaakte pindasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept