Groene saus uit Piemonte

4
15 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ei in ca. 10 minuten hard koken, afspoelen onder koud water, pellen en halveren. Eierdooier eruit nemen, wit wordt niet gebruikt. Korstjes van brood snijden en brood in melk weken. Broodkruim uitknijpen. Ansjovisfilets laten uitlekken op keukenpapier. Peterselie van steeltjes nemen en fijnhakken. Knoflook pellen en in vieren snijden. Ansjovis met eierdooier grofhakken en in vijzel doen. Peterselie, knoflook, kappertjes en broodkruim toevoegen en geheel tot gladde pasta wrijven. Al kloppend beetje bij beetje olijfolie toevoegen. Saus serveren bij (gekookte) vis of vleesgerechten.

Groene saus uit Piemonte is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Roompudding uit Piemonte
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Minestrone Piemonte
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Fonduta Del Piemonte
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Panettone De Piemonte
30-60 min -
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept