Basissaus voor vis

4
1u5 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotjes pellen en snipperen. In sauspan wijn met sjalotjes aan de kook brengen en op hoog vuur laten inkoken tot ca. 1 eetlepel over is (of tot stroperig). Fond toevoegen en onafgedekt op middelhoog vuur ca. 5 minuten laten koken. Saus zeven en terugdoen in sauspan.
  • 2 Boter in klontjes snijden. Saus aan de kook brengen. Crème fraîche door saus roeren en met staafmixer of garde gladkloppen. Van vuur af klontjes boter door saus kloppen. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap.

Basissaus voor vis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoen in pikante chocoladesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizzatoast
15 min Snack
Bekijk recept
Tomaten basissaus
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Aziatische Basissaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept