Ansjovisboter

1stuk
5 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng met een vork de boter met de rest van de ingrediënten goed door elkaar. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast, zodat alle smaken zich kunnen mengen. De boter wordt beter smeerbaar als u hem een half uur voor gebruik weer op kamertemperatuur laat komen.

Ansjovisboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept