Saté van visgehakt en kokos

4
30 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Satéstokjes ca. 15 minuten in bakje met water laten weken. Grill voorverwarmen.
  • 2 Peper halveren, zaadlijsten verwijderen en peper in stukjes snijden. Vis in stukken snijden. Citroen schoonboenen en gele schil boven keukenmachine raspen. Kabeljauw, garnalen, rode peper, koenjit, een theelepel zout, een theelepel peper, kokos en bruine suiker toevoegen. Alles tot fijn gehaktmengsel malen. Van gehaktmengsel 4 ovale balletjes vormen en balletjes aan satéstokjes steken (1 balletje per stokje), u kunt ook kleinere balletjes vormen en er 3 op 1 stokje doen. Balletjes rondom bestrijken met olie. Spiesjes op bakplaat onder grill in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar roosteren, regelmatig keren en eventueel nog bestrijken met olie.

Saté van visgehakt en kokos is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept