Citroenrisotto

4
25 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een diepe pan. Fruit de ui en knoflook 3 minuten. Voeg de risottorijst toe en bak 2 min. mee. Schenk al roerend de bouillon in scheuten bij. Voeg pas een nieuwe scheut toe als de vorige door de rijst is opgenomen. Roer regelmatig. De risotto is na ca. 20 min. klaar. De rijst is dan nog wel stevig, maar niet meer hard. Rasp de gele schil van de citroen erboven en roer de peterselie erdoor.

Citroenrisotto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige citroenrisotto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse citroenrisotto met courgette
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met romige citroenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperge-citroenrisotto Met Courgette
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige citroenrisotto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse citroenrisotto met courgette
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met romige citroenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperge-citroenrisotto Met Courgette
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept