Sinaasappel-rozemarijnjus

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In steelpan fond met likeur, sinaasappelsap en rozemarijn tot helft laten inkoken. Laten afkoelen. Tijdens rusten van kalkoen braadslede op laag vuur zetten, fond erin schenken, aanbaksels losroeren en zachtjes verwarmen. Koude boter in klontjes snijden. Van vuur af boter door jus kloppen.

Sinaasappel-rozemarijnjus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel met rozemarijnjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken reefilet met bramen-rozemarijnjus & aardperenpuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met sinaasappel en pistachevulling
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met olijven-rozemarijnjus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept