Spaans brood met tomaat en knoflook

6
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Brood aan beide kanten met 4 el olijfolie bedruppelen of bestrijken. Brood op rooster aan beide kanten snel goudbruin grillen.
  • 2 Brood aan beide kanten met halve teentjes knoflook inwrijven. Tomaten halveren en volledig in brood wrijven. Alleen de schil blijft over. Brood op schaal leggen, rest van olijfolie erover druppelen en naar smaak zeezout erover malen. Lekker bij mediterrane gerechten en gegrilde groenten.

Spaans brood met tomaat en knoflook is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sangria
15 min
Bekijk recept
Tijgergarnalen op zijn Spaans
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante rode dipsaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige taartjes met salsa van garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept