Catalaans brood met olijvenpuree

6
20 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de olijven met een staafmixer of in een keukenmachine met de tijm en knoflook tot een fijne puree. Schep het mengsel in een schaaltje. Snijd het brood in plakken van 1 n cm dik. Besprenkel elke snee brood aan beide kanten met olie.
  • 2 Leg de boterhammen op een ingevet rooster en gril ze in maximaal 1 minuut per kant goudbruin en krokant. Wrijf de tomaten met het snijvlak flink over de bovenkant van het geroosterde brood. Bestrooi met zout en peper naar smaak en serveer met de olijvenpuree apart erbij.

Catalaans brood met olijvenpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tapenade (olijvenpuree)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip piri piri met aardappel-olijvenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Orecchiette, saus van zwarte olijven en geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wentelteefjes op z’n Catalaans
20 min
Bekijk recept
CATALAANS BROOD
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten Op Zijn Catalaans
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Catalaans Knoflookbrood Met Tomaat
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept