1 Verwijder de stronk van de spitskool en snijd in repen van ca. 1 cm dik. Snijd de bosuitjes in schuine ringen. Halveer de limoen en snijd de helft in 4 plakjes. Hak de cashewnoten grof.
2 Rooster in een wok de cashewnoten en kokos in ca.1 min. al omscheppend lichtbruin. Schep de noten en kokos uit de pan. Verhit in een wok de olie. Voeg de kool en kerrie toe en roerbak al omscheppend in ca. 5 min. knapperig. Voeg de laatste min. de bosui toe en bak al omscheppend mee. Roer de noten en kokos erdoor. Breng op smaak met zout en een paar druppels limoensap.
3 Haal van het vuur af en knip de koriander boven de kool fijn. Garneer met plakjes limoen.
Roergebakken spitskool met cashewnoten is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam