Bleekselderij met komkommer

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de stronk van de bleekselderij en schil de stengels met een dunschiller. Snijd de stengels in dunne boogjes. Halveer de komkommer in de lengte en schep met een theelepel de zaadlijsten eruit. Snijd de komkommerhelften in plakjes. Snijd de ongeschilde appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • 2 Klop in een kom de mosterd, azijn en olie tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de bleekselderij, komkommer en appel toe en schep om.

Bleekselderij met komkommer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept