Peterselie-couscoussalade

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de rode peper in dunne reepjes en meng met de tomaat en de bosui. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Wel de couscous ca. 4 min. in 150 ml koud water.
  • 3 Meng de couscous door het tomaat-bosuimengsel en voeg de peterselie, de munt en de sla toe. Breng op smaak met het citroensap, de olie en zout naar smaak. De salade hoort sappig en friszuur te zijn. Serveer direct.

Peterselie-couscoussalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept