Komkommerdip met mascarpone

4
10 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Rasp de komkommer met een grove rasp.
  • 2 Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de muntblaadjes fijn. Meng de komkommer, het citroenrasp, de munt en mascarpone. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Laat de smaken ca. 1 uur intrekken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Lekker bij de spaghetti all'arrabbiata en de rozemarijnbiefstuk (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Komkommerdip met mascarpone is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Komkommerdip
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige kipspiesjes met Thaise komkommerdip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde coquillespiesen met Thaise komkommerdip
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spiesjes met ciabatta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept