Tomaten-auberginesaus

8
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een ruime pan en bak de aubergine in 5 min. rondom bruin. Neem uit de pan. Verwarm 1 el olie in dezelfde pan en bak de courgette in 3 min. Neem uit de pan. Verwarm de rest van de olie in dezelfde pan en fruit de ui 4 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min.
  • 2 Voeg de aubergine, courgette, tomaat en 200 ml water toe en laat 10 min. zacht koken. Breng op smaak met peper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Tomaten-auberginesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met aubergine
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met auberginesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met batata harra (pittige aardappel)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met auberginesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept