Salsa van zoete aardappels

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelblokjes in weinig water met zout in 10 min. gaarkoken. Afgieten en laten afkoelen. Sinaasappel schoonboenen, kwart van schil raspen. Sinaasappel uitpersen. Sinaasappelsap en -rasp, peperreepjes, bosuitjes, peterselie en olie door aardappels mengen. Op smaak brengen met zout. Salsa tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.

Salsa van zoete aardappels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept