Pikante rode dipsaus

1persoon
10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peper wassen, doormidden snijden, zaad verwijderen en peper in kleine stukjes snijden. Peperstukjes in een kommetje doen. Knoflook pellen en boven peper uitpersen. Peterselie fijnhakken. In kommetje peper, knoflook, azijn, zout, komijn, peterselie en olijfolie mengen. Serveren bij de Gezouten aardappeltjes in de schil (zie recept elders op ah.nl/recepten).

Pikante rode dipsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept