Aardappelsalade met mosterd en bieslook

6
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 A-partjes in water met zout ca. 8 min. koken. A-partjes in vergiet laten uitlekken en afkoelen. In schaal mosterd, zure room, mayonaise, azijn en naar smaak zout en peper door elkaar kloppen. A-partjes en bieslook door dressing scheppen. Schaal afdekken en smaken in koelkast minimaal 1 uur laten intrekken. Lekker bij o.a. worstjes, hamburgers en mosselspiesjes (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Aardappelsalade met mosterd en bieslook is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept