Aardappelsalade met bleekselderij

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon en snijd ze in niet al te grote gelijke plakken. Kook ze in een pan met water en wat zout in 15 min. gaar. Giet af en laat uitdampen. Was de bleekselderij en snijd in kleine boogjes. Meng in een kom de zure room met het citroensap, de sjalotjes en de bieslook (houd een beetje apart voor de garnering). Breng op smaak met zout en peper. Schep het roommengsel door de warme aardappelen en de bleekselderij, strooi de rest van de bieslook erover en serveer.

Aardappelsalade met bleekselderij is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept