Spinaziesalade met kerriedressing

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de rozijnen minstens 15 minuten in het diksap. Meng in een slakom de slasaus met 1 eetlepel water, het kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Bewaar de rozijnen in het weekvocht en de dressing afgedekt op kamertemperatuur. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en laat op een bord afkoelen.
  • 2 Giet de rozijnen af boven de slakom en roer het weekvocht door de dressing. Doe de spinazie met de rozijnen in een schaal en schep de salade goed om. Bestrooi met het geroosterd amandelschaafsel.

Spinaziesalade met kerriedressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase tikkagroenten met naanbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Doperwtenwraps met verse kruiden
30 min-
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoakoekjes met spinaziesalade
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept