Bloemkoolpuree met oude kaas

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel 1 bloemkool in roosjes en snijd de stronk in stukjes. Kook de bloemkool in 10 minuten gaar en giet af. Voeg 4 el zure room met zout, peper en nootmuskaat naar smaak toe en pureer de bloemkool met een staafmixer. Warm de puree nog even goed door. Serveer de bloemkoolpuree in een warme schaal en strooi er 50 g geraspte oude kaas en 1 el fijngesneden platte peterselie over.

Bloemkoolpuree met oude kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chickslovefoods bloemkoolpuree met zalm in pistachekorstje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtaartje met geplette bloemkool, Parmezaanjus en garnalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrine van haringeitjes met bloemkoolcrème
35 min Voorgerecht
Bekijk recept