Ricottaspinazie

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui op middelhoog vuur 5 min. Snijd ondertussen de gember fijn. Zet het vuur laag, voeg de knoflook en de gember toe en bak nog 1 min. Voeg het currypoeder toe en bak nog 1 min. Voeg de tomaat toe en roerbak nog 2 min.
  • 2 Zet het vuur hoger en voeg een hand spinazie toe. Laat slinken. Ga zo door tot alle spinazie op is. Laat nog 2 min. doorwarmen.
  • 3 Schep de ricotta door de spinazie. Breng op smaak met limoensap en peper en zout naar smaak. Serveer direct.

Ricottaspinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische Ovenschotel met ricotta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met ricotta,spinazie en tomaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische Ovenschotel met ricotta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met ricotta,spinazie en tomaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept