Gestoofde spinazie met verse kaas (saag paneer)

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter en bak de ui met het komijnzaad op middelhoog vuur in 5 minuten goudbruin. Zet het vuur laag, voeg de knoflook en de gember toe en bak nog 1 minuut. Voeg de cayennepeper en de koriander toe en bak nog 1 minuut. Voeg de stukjes tomaat toe en bak al roerend 2 minuten. Zet het vuur hoger en voeg een flinke hand spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Herhaal dit met de rest van de spinazie en laat op laag vuur 15 minuten sudderen, zonder deksel op de pan. Schep de hüttenkäse door de spinazie en serveer direct. Lekker bij de garnalencurry (zie recept elders op ah.nl).

Gestoofde spinazie met verse kaas (saag paneer) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met couscous korstje
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Tomme en pasta met gremolata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept