Indiaas gekruide aubergine

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Bestrooi de aubergine met zout en laat op keukenpapier 15 min. uitlekken. Dep goed droog en bestrijk met de currypasta.
  • 2 Gril de aubergineplakken aan elke kant 4-5 min. Leg aubergine op een schaal en strooi de cashewnoten en koriander erover. Serveer lauwwarm of op kamertemperatuur. Lekker bij lamsvlees en kip of als borrelhapje.

Indiaas gekruide aubergine is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept
Indiase visspiesen met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzels in yoghurt-sinaasappelmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept