Met groenten gevulde pappadums en raita

4
35 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Twee kommetjes klaarzetten. In koekenpan laagje olie verhitten, 1 pappadum kort frituren, uit pan nemen en pappadum onmiddellijk om kommetje vouwen. Ander kommetje over pappadum vouwen, zodat pappadum vorm van kommetje aanneemt. Andere pappadums op dezelfde wijze bereiden (indien nodig olie aanvullen).
  • 2 Komkommer met schil in de lengte halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommer en appel raspen. Yoghurt met geraspte komkommer, appel, koriander en munt mengen, op smaak brengen met zout en peper (= raita).
  • 3 In wok 2 el olie verhitten en gemengde groenten in 5 min. al omscheppend gaarbakken, met zout en peper op smaak brengen. Pappadums naast kipfilet presenteren, met gebakken groenten vullen en met raita serveren.

Met groenten gevulde pappadums en raita is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipspiesjes met broccoli en frisse yoghurtsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak op Indische wijze en raita met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentekoekjes met raita
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept