Spinazie, knoflook en rozijnen

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten ca. 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  • 2 Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook toe en direct daarna de spinazie in delen. Laat slinken op middelhoog vuur. Voeg op het laatst de pijnboompitten en rozijnen toe. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de penne met aubergine en de varkens-schnitzel met rauwe ham (zie recepten elders op ah.nl/recepten).

Spinazie, knoflook en rozijnen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept