Italiaanse paksoisalade

4
10 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de bonen in een zeef af met koud water. Laat uitlekken.
  • 2 Snijd het groen van de paksoi grof en het wit in dunne reepjes. Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika's. Snijd de paprika's in dunne ringen.
  • 3 Halveer de olijven. Meng de bonen, de paksoi en de paprika's in een schaal met de olie en de oregano, breng op smaak met citroensap en garneer met de olijven.

Italiaanse paksoisalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme paksoisalade met doperwtjes en spek
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Indische eieren met paksoi-ananassalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shanghai paksoisalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept