Couscous met kaneel en rozijnen

6
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui. Snijd de knoflook en de peterselie fijn. Verhit de helft van de olie en fruit de ui met de kaneel in 3 min. zacht en glazig. Halveer de cherrytomaten en voeg ze toe. Bak ze 2 min. mee. Laat op een bord afkoelen.
  • 2 Doe de couscous in een schaal en schenk de rest van de olie erbij. Roer vervolgens de knoflook erdoor. Schenk de hete bouillon erbij en laat 5 min. wellen. Voeg de rozijnen, peterselie en het ui-tomatenmengsel toe, meng alle ingrediënten en serveer in de schaal.

Couscous met kaneel en rozijnen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept