Kruiden-granaatappelcouscous

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp 2 tl van de schoongeboende citroenschil en pers een 1/2 citroen uit. Breng in een pan het water met de olie, het bouillontablet, de komijn, kaneel en rozijnen aan de kook. Schep de couscous bij de bouillon. Zet het vuur uit en laat de couscous afgedekt 10 min. doorgaren.
  • 2 Snijd ondertussen de blaadjes van de koriander grof en de blaadjes van de munt en selderij fijn. Halveer de granaatappel en lepel de pitjes eruit. Schep de couscous in een schaal en schep er 3 el citroensap, de kruiden en het rasp door. Breng op smaak met peper en zout. Strooi de granaatappelpitjes over de couscous. Bon appétit!

Kruiden-granaatappelcouscous is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept