Pittige mexicaanse cocktaildip

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil dun van limoen raspen en vrucht uitpersen. In kom tomatenpuree met limoenrasp, wodka en suiker losroeren. Zure room, Mexicaanse kruiden en naar smaak limoensap, tabasco en zout erdoor roeren. Saus in schaaltje scheppen en, afgedekt, tot gebruik in koelkast bewaren. Lekker bij o.a. gegrilde vis, garnalen, mosselen en tortilla's.

Pittige mexicaanse cocktaildip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept