Bloemkoolcurry met tomaat

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 1 bloemkool in roosjes en kook ze in 8 minuten beetgaar. Giet ze af (houd 100 ml kookvocht achter). Verhit in een wok 2 el olie en fruit 1 gesnipperde ui met 1/2 el kerriepoeder en 2 tl djintan. Bak 4 tomaten in stukjes 3 minuten mee. Voeg de bloemkoolroosjes met 100 ml kookvocht en zout naar smaak toe en laat de bloemkoolcurry nog 5 minuten sudderen.

Bloemkoolcurry met tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept