Sperziebonen in kokosmelk

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 8 min. beetgaar. Laat in een vergiet uitlekken. Snipper de ui en pers de knoflook.
  • 2 Verhit de roerbakolie in een wok en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Laat ca. 5 min. sudderen. Schep de sperziebonen erdoor en warm goed door. Strooi er wat seroendeng over.

Sperziebonen in kokosmelk is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept