1 Doe de aardappelen in een pan. Schenk er zoveel water bij dat ze net onder staan. Strooi het zout erover en kook ze in ca. 20-25 min. gaar. Giet af. Laat zonder deksel het vocht op laag vuur in 2-3 min. verdampen.
2 Pureer ondertussen 3 tenen knoflook, 1 biscotte, de helft van de azijn, de paprika, 1/2 rode peper, de koriander, 1 tl komijn en de helft van de olie in de blender. Breng op smaak met peper en zout.
3 Rooster het amandelschaafsel 3 min. in een koekenpan zonder boter of olie en laat afkoelen. Pureer met het paprikapoeder, de resterende knoflook, biscotte, azijn, rode peper, komijn en olie in de blender. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de aardappelen met de 2 soorten dip.
Aardappelen met kruidendip is een recept van Albert Heijn